Контракти.ua

788  —  07.09.24
Скумбрія, запечена з картоплею у рукаві
Скумбрія, запечена з картоплею у рукаві

Головна перевага приготування скумбрії в рукаві в тому, що після приготування не треба мити деко, а запах від риби буде мінімальним.

Це повноцінна друга страва на обід чи вечерю, оскільки риба одночасно запікається у рукаві з картоплею та овочами. Почистіть рибу та овочі, наріжте, посипте спеціями. Покладіть у рукав для запікання та відправте запікатися. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

скумбрія свіжоморожена - 2 шт.

картопля - 6 шт.

морква - 1 шт.

цибуля ріпчаста - 1 шт.

приправа для риби

перець чорний мелений

сіль

  1. Видаліть у риби голову, хвіст, плавці та нутрощі. Промийте під проточною водою та обсушіть. Тушки розріжте на порційні шматочки. Рибу посоліть всередині та зовні, присипте спеціями.
  2. Картопю, моркву та цибулю очистіть.
  3. Картоплю наріжте середніми скибочками, моркву - кубиками, а цибулю - півкільцями. Додайте перець та сіль. Все з'єднайте та перемішайте.
  4. Овочі помістіть у рукав для запікання, зверху них викладіть скумбрію. Зав'яжіть рукав для запікання з двох боків і покладіть на деко. Зверху рукава зробіть кілька проколів зубочисткою.
  5. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 190 градусів 35 хвилин. Дістаньте із духовки, акуратно розріжте рукав. Викладіть скумбрію з овочами на блюдо.

Поради:

  • Спеції використовуйте на свій смак.
  • Овочі можна додати будь-які.
Статьи по теме
Маринована скумбрія: рецепт неймовірно смачної домашньої закуски
Маринована скумбрія: рецепт неймовірно смачної домашньої закуски

Маринована скумбрія: рецепт неймовірно смачної домашньої закуски.
20.06 — 567

Запечена скумбрія: простий рецепт
Запечена скумбрія: простий рецепт

Простий рецепт красивої страви – запечена скумбрія у вигляді ялинки. Така ошатна рибка стане окрасою святкового столу.
05.03 — 502

Запечена скумбрія з помідорами та цибулею
Запечена скумбрія з помідорами та цибулею

Якщо ви хочете приготувати смачну й корисну рибу, не витрачаючи багато часу, то цей рецепт для вас.
24.10.24 — 1409