656 — 02.09.24
Рецепт сирної запіканки з морквою та яблуками
Якщо ви хочете приготувати корисний і смачний десерт, цей рецепт незвичайної запіканки – для вас.
Цей ніжний сирний десерт сподобається дорослим і дітям. Страва виходить легкою, повітряною, а завдяки моркві та яблуку – соковитою й ароматною. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Сир - 250 г
яйце куряче - 1 шт.
цукор - 1 ст. л.
Сметана - 1 ст. л.
Морква - 100 г
Яблука - 2 шт.
Сіль - щіпка
вершкове масло - для змащування форми
цукрова пудра
- Моркву та яблука помийте й очистьте. Моркву натріть на дрібній тертці, а яблуко – на великій.
- Збийте віночком яйце з цукром, додайте сметану, сир, сіль, натерті моркву та яблука. Перемішайте.
- Форму для випікання змастіть вершковим маслом і викладіть тісто.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 хвилин. Трохи охолоджену готову страву акуратно вийміть із форми та посипте цукровою пудрою.
Поради:
- Сметану використовуйте будь-якої жирності.