Контракти.ua

610  —  01.09
Хрумкі баклажани в паніруванні: рецепт смачної закуски
Хрумкі баклажани в паніруванні: рецепт смачної закуски

Для страви вибирайте невеликі баклажани.

Наріжте їх у формі віяла та пробланшуйте в киплячій воді. Для панірування використовуйте яйця і панірувальні сухарі. Баклажани виходять гарними і з хрумкою золотавою скоринкою. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Баклажан - 3 шт.

яйце куряче - 3 шт.

молоко - 1 ст. л.

Крохмаль - 1 ст. л.

паприка солодка мелена - 1 ч. л.

часник сушений - 1 ч. л.

сухарі панірувальні - 130 г

сіль

олія

  1. Баклажани помийте та очистьте. Розріжте вздовж на дві-три частини. Кожну частину знову розріжте на смужки, але не до кінця. Закип'ятіть воду, посоліть і відваріть від моменту закипання 1-2 хвилини. Перекладіть до друшляка, щоб стекла рідина.
  2. Для кляру: змішайте яйця з молоком, крохмалем, паприкою, часником. Додайте сіль і збийте віничком.
  3. Баклажани занурте в яєчну суміш та обваляйте в панірувальних сухарях з двох боків.
  4. Обсмажте на гарячій сковороді з олією на середньому вогні з двох боків до золотавої скоринки.

Поради:

  • Смажте баклажани у великій кількості олії.
  • Нарізати баклажани можна і кружальцями.