610 — 01.09
Хрумкі баклажани в паніруванні: рецепт смачної закуски
Для страви вибирайте невеликі баклажани.
Наріжте їх у формі віяла та пробланшуйте в киплячій воді. Для панірування використовуйте яйця і панірувальні сухарі. Баклажани виходять гарними і з хрумкою золотавою скоринкою. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Баклажан - 3 шт.
яйце куряче - 3 шт.
молоко - 1 ст. л.
Крохмаль - 1 ст. л.
паприка солодка мелена - 1 ч. л.
часник сушений - 1 ч. л.
сухарі панірувальні - 130 г
сіль
олія
- Баклажани помийте та очистьте. Розріжте вздовж на дві-три частини. Кожну частину знову розріжте на смужки, але не до кінця. Закип'ятіть воду, посоліть і відваріть від моменту закипання 1-2 хвилини. Перекладіть до друшляка, щоб стекла рідина.
- Для кляру: змішайте яйця з молоком, крохмалем, паприкою, часником. Додайте сіль і збийте віничком.
- Баклажани занурте в яєчну суміш та обваляйте в панірувальних сухарях з двох боків.
- Обсмажте на гарячій сковороді з олією на середньому вогні з двох боків до золотавої скоринки.
Поради:
- Смажте баклажани у великій кількості олії.
- Нарізати баклажани можна і кружальцями.