Контракти.ua

563  —  30.08
Салат "Цезар" із заправкою з авокадо: цікавий рецепт відомої страви
Салат

Спробуйте приготувати смачний "Цезар" із креветками та дуже незвичною заправкою.

На сторінці eatinghealthytoday показали, як приготувати одну з численних варіацій улюбленого салату "Цезар". Хрусткі сухарики та соковитий айсберг, ідеально підсмажені креветки, пармезан і ніжний вершковий соус створюють гармонійне поєднання та багатство смаку. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA

Інгредієнти

Яйця - 4 шт.

Авокадо - 2 шт.

Мед - 1 ч.л

Діжонська гірчиця - 1 ч. л

Сік половини лайму

Оливкова олія - 2 ст. л

Креветки

Салат

Сіль

Мед

Вершкове масло

Пармезан

Приготування:

  • Зваріть яйця;
  • У блендер покладіть яйця, авокадо, сік лайму, оливкову олію, сіль, гірчицю та трохи меду. Все змішайте до однорідної маси;
  • На пательні підсмажте на вершковому маслі очищені креветки до золотистого кольору;
  • У тарілку висипте подрібнений салат і креветки, додайте сухарики та заправте салат соусом із авокадо. Зверху натріть пармезан.

Поради:

Подавати треба з теплими креветками.

Смачного!

Цей салат стане чудовою вечерею під келих вина.

Статьи по теме
Салат
Салат "Цезар" із заправкою з авокадо: цікавий рецепт відомої страви

Спробуйте приготувати смачний "Цезар" із креветками та дуже незвичною заправкою.
02.10 — 567