248 — 27.08
Рецепт печива з яблуками
Ідеальна солодка випічка, з якою не потрібно довго возитися. Рецепт дуже простий, з ним впорається навіть кулінар-початківець.
Печиво виходить м'яким, із ніжними шматочками яблук. Ця страва сподобається і дорослим, і дітям. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
борошно пшеничне - 150 г
яйця курячі - 1 шт.
цукор - 5 ст. л.
Яблука - 2 шт.
масло вершкове - 60 г
розпушувач - 1 ч. л.
сіль
цукрова пудра
кориця
- У миску викладіть м'яке вершкове масло та цукор. Все добре перетріть лопаткою до однорідного стану. Додайте яйце, сіль, просіяне борошно та розпушувач. Перемішайте.
- Яблука очистіть від шкірки, серцевини та наріжте на середні кубики. Додайте в тісто і ще раз добре перемішайте.
- На деко, застелене пергаментом, викладайте тісто по одній столовій ложкою на невеликій відстані одне від одного.
- Випікайте в наперед розігрітій духовці до 180 градусів 25-30 хвилин.
- З'єднайте цукрову пудру та корицю. Перемішайте та посипте готове печиво.
Поради:
Корицю у печиві використовуйте за бажанням.