Контракти.ua

640  —  22.08
Часникові пампушки: рецепт ароматної випічки до українського борщу
Часникові пампушки: рецепт ароматної випічки до українського борщу

Спробуйте приготувати традиційну українську випічку, рецепт якої походить від часів козацької доби.

На сторінці bude_smachno_razom показали, як зробити пухкі та ароматні пампушки з часником. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Молоко - 300 мл

Свіжі дріжджі - 20 г

Цукор - 2 ст. л

Яйця - 2 шт.

Олія - 2 ст.л

Сіль - 1 ч.л

Борошно - 600 г

Кріп - 1 пучок

Часник  - 3 зубчики

Приготування:

  • В тепле молоко додайте дріжджі, цукор, яйця, олію. Частинами додайте просіяне борошно та сіль і замісіть тісто;
  • Вимішуйте тісто близько 10 хвилин, поки воно не припинить липнути до рук. Потім залиште його на годину;
  • Далі змастіть руки олією і розділіть тісто на однакові частини. Сформуйте пампушки та викладіть у форму з пергаментом;
  • Змастіть пампушки яйцем;
  • Розігрійте духовку до 180°C приблизно 30 хвилин;
  • Для змащування пампушок часник пропустіть через прес, додайте дрібно нарізаний кріп, олію, та сіль. Гарно все перемішайте;
  • Полийте пампушки заправкою з часнику, поки вони гарячі.

Смачного!

Ці пампушки будуть фантастично смакувати з домашнім борщем та українським сальцем.

Статьи по теме
Часникові пампушки: рецепт ароматної випічки до українського борщу
Часникові пампушки: рецепт ароматної випічки до українського борщу

Спробуйте приготувати традиційну українську випічку, рецепт якої походить від часів козацької доби.
21.09 — 669