Млинці - це чудовий варіант для сніданку чи вечері завдяки різноманіттю можливих начинок, починаючи з таких простих, як шинка і сир. Крім цього, цю звичайну страву можна приготувати інакше - наприклад, в паніруванні - надавши млинцям абсолютно нового смаку.
Про те, як приготувати млинці з шинкою і сиром в хрусткій паніровці, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на Instagram-сторінку кулінарної блогерки Юлії Сенич. Про це повідомляють Контракти.UA.
Для того, щоб приготувати хрусткі зовні млинці зі смачною начинкою, потрібні такі інгредієнти:
Для початку зробіть тісто для млинців - з'єднайте 3 яйця з сіллю і цукром, просійте борошно в окрему миску. Додайте половину борошна до яєць, ретельно перемішайте суміш та влийте половину молока - воно має бути ледь теплим, не гарячим чи холодним.
Після цього всипте решту борошна і трохи перемішайте суміш. Долийте молоко і перемішайте тісто до однорідної консистенції. Додайте олію, розмішайте та залиште тісто на 15 хвилин.
Розігрійте пательню та, розхитуючи її, вилийте тісто так, щоб воно рівномірно розподілилося по поверхні.
Обсмажте млинці по 3-5 хвилин з кожного боку, зменшивши вогонь до середнього.
Змастіть одну сторону млинця соусом або майонезом, натріть сир на тертці та викладіть разом з шинкою на соус. Натертого сиру має бути 250 г, тож варто брати трохи більший за вагою шматочок.
Загорніть млинець - спочатку складіть бокові, верхню та нижню частину до центру, щоб утворився квадрат, а потім згорніть рулетом.
Підготуйте кляр - 4 яйця злегка збийте до однорідної маси з сіллю до вашого смаку, в окрему миску висипте панірувальні сухарі. Занурте млинець у кляр і обваляйте в сухарях - і повторіть цю дію.
Обсмажте рулети до золотавої скоринки, по 5-7 хвилин з кожного боку - і смачні млинці у хрусткій паніровці готові.
Нещодавно ми розповідали про те, як готувати окрошку різними способами.
А також писали про те, як готувати картоплю по-шведськи з беконом.