791 — 04.08
Куряча печінка у клярі: простий рецепт
Щоб урізноманітнити щоденне меню смачно та недорого, приготуйте курячу печінку, обсмажену у клярі.
Печінка виходить ніжною всередині, а кляр із часниковим ароматом надасть страві апетитний смак та пікантний смак. Подайте як самостійну страву або з будь-яким гарніром. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
куряча печінка - 500 г
яйця курячі - 1 шт.
борошно пшеничне - 4 ст. л.
Часник - 2 зубчики
перець чорний мелений
сіль
олія
- Курячу печінку промийте, очистіть від прожилок і розріжте на дві половинки. Посоліть і поперчіть.
- Для кляру яйця з'єднайте із сіллю, чорним меленим перцем і збийте віничком. Додайте борошно, часник, видавлений через прес, перемішайте до однорідного стану.
- Кожен шматочок печінки вмочіть у приготовлений кляр і обсмажте на розпеченій сковороді з олією, на середньому вогні, з двох боків до золотистого кольору.
Поради:
- Кляр має бути досить густим.