Контракти.ua

791  —  04.08
Куряча печінка у клярі: простий рецепт
Куряча печінка у клярі: простий рецепт

Щоб урізноманітнити щоденне меню смачно та недорого, приготуйте курячу печінку, обсмажену у клярі.

Печінка виходить ніжною всередині, а кляр із часниковим ароматом надасть страві апетитний смак та пікантний смак. Подайте як самостійну страву або з будь-яким гарніром. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

куряча печінка - 500 г

яйця курячі - 1 шт.

борошно пшеничне - 4 ст. л.

Часник - 2 зубчики

перець чорний мелений

сіль

олія

  1. Курячу печінку промийте, очистіть від прожилок і розріжте на дві половинки. Посоліть і поперчіть.
  2. Для кляру яйця з'єднайте із сіллю, чорним меленим перцем і збийте віничком. Додайте борошно, часник, видавлений через прес, перемішайте до однорідного стану.
  3. Кожен шматочок печінки вмочіть у приготовлений кляр і обсмажте на розпеченій сковороді з олією, на середньому вогні, з двох боків до золотистого кольору.

Поради:

  • Кляр має бути досить густим.