Контракти.ua

854  —  28.07
Курячі відбивні у цибульному клярі: незвичайний рецепт
Курячі відбивні у цибульному клярі: незвичайний рецепт

Особливість приготування курячих відбивних полягає в тому, що вони готуються в клярі із цибулі. Завдяки їй кляр виходить ароматним та ніжним, а філе – соковитим.

Для страви вам знадобляться куряче філе, цибуля ріпчаста, яйця, сметана та часник. У результаті вийде ціле блюдо відбивних із рум'яною скоринкою. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

куряче філе - 700 г

паприка солодка мелена

перець чорний мелений

сіль

цибуля ріпчаста - 2 шт.

яйця курячі - 2 шт.

сметана - 5 ст. л.

борошно пшеничне - 5 ст. л.

Часник - 2 зубчики

сіль

олія

  1. Куряче філе вимийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте на невеликі пласти завтовшки близько одного сантиметра. Накрийте харчовою плівкою і злегка відбийте кухонним молоточком з обох боків. Посипте сіллю, паприкою та перцем.
  2. Цибулю ріпчасту наріжте шматочками. Додайте сметану, часник і подрібніть у блендері до кашоподібної маси. Перекладіть у миску. Додайте яйця, сіль і злегка збийте віничком. Всипте борошно і ще раз збийте віничком. Викладіть куряче філе в кляр, накрийте харчовою плівкою та відправте в холодильник на 30 хвилин.
  3. На сковороді з розігрітою олією на середньому вогні обсмажте курячі відбивні з двох боків до золотистого кольору.

Поради:

  • За бажанням сметану можна замінити майонезом.