Контракти.ua

232  —  25.07
Курячі відбивні, запечені з яйцем сиром та помідорами: рецепт ефектної страви
Курячі відбивні, запечені з яйцем сиром та помідорами: рецепт ефектної страви

Страва містить мало калорій, оскільки запікається у духовці. Має красивий та апетитний вигляд, тому сміливо подавайте її до святкового столу.

Соковите куряче філе, ніжна начинка з відварених яєць, помідора та розплавленого сиру здивує ваших рідних. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

куряче філе - 3 шт.

яйця - 4 шт.

сир твердий - 150 г

помідори - 2 шт.

сметана - 2 ст. л.

Часник - 2 зубчики

паприка червона мелена

перець чорний мелений

сіль

зелень (кріп, петрушка)

  1. Яйця відваріть круто 10 хвилин від моменту закипання. Остудіть, очистіть і натріть на тертці.
  2. Помідори помийте та наріжте кубиками.
  3. Часник очистіть та видавіть через прес.
  4. Твердий сир натріть на великій тертці.
  5. Кріп, петрушку промийте під проточною водою і дрібно наріжте.
  6. Для начинки в мисці з'єднайте яйця, твердий сир, сметану, помідори, часник, зелень і сіль. Перемішайте.
  7. Куряче філе промийте, обріжте зайвий жир, плівку і розріжте уздовж пластинами завтовшки 4-5 мм. Накрийте харчовою плівкою і відбийте трохи кухонним молоточком.
  8. На деко, застелене пергаментним папером, викладіть куряче філе. Посоліть, поперчіть та посипте паприкою. Зверху на кожне філе викладіть підготовлену начинку.
  9. Випікайте в наперед розігрітій духовці до 180 градусів 25-30 хвилин.

Поради:

За бажання можна додати нарізану півкільцями цибулю.

Статьи по теме
Курячі відбивні у цибульному клярі: незвичайний рецепт
Курячі відбивні у цибульному клярі: незвичайний рецепт

Особливість приготування курячих відбивних полягає в тому, що вони готуються в клярі із цибулі. Завдяки їй кляр виходить ароматним та ніжним, а філе – соковитим.
28.07 — 848

Як приготувати соковиті курячі відбивні
Як приготувати соковиті курячі відбивні

Соковиті курячі відбивні — ідеальна страва для сімейного обіду або вечері. Для приготування вам потрібно відбити куряче філе, замаринувати в соусі на основі яєць, крохмалю, соєвого соусу та часнику і обсмажити на сковороді.
24.05 — 256

Курячі відбивні з пармезаном: дуже смачно та поживно
Курячі відбивні з пармезаном: дуже смачно та поживно

Такий спосіб приготування курки урізноманітнить ваш стіл.
07.02 — 488