463 — 25.07
Форшмак із оселедця: улюблений рецепт
Форшмак – це холодна страва із солоного оселедця, цибулі, яєць, яблука та вершкового масла.
Всі інгредієнти змішайте і подрібніть блендером або м'ясорубкою в однорідний паштет. Подайте на скибочці чорного хліба або хрусткій грінці. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
солоний оселедець - 350 г
яйця курячі - 2 шт.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
яблуко - 1 шт.
вершкове масло - 70 г
- Розділіть оселедець на філе. Видаліть нутрощі, голову, кістки та шкіру.
- Яйця відваріть круто 10 хвилин. Остудіть та очистіть.
- Яблуко та цибулю очистіть від шкірки, у яблука виріжте серцевину.
- Усі інгредієнти довільно наріжте на шматочки.
- У чашу блендера викладіть оселедець, яйця, ріпчасту цибулю, яблуко і м'яке вершкове масло. Перебийте блендером до однорідної маси. Прикрасьте зеленню.
Поради:
- Яблуко можна замінити однією чайною ложкою оцту 9%.