Контракти.ua

463  —  25.07
Форшмак із оселедця: улюблений рецепт
Форшмак із оселедця: улюблений рецепт

Форшмак – це холодна страва із солоного оселедця, цибулі, яєць, яблука та вершкового масла.

Всі інгредієнти змішайте і подрібніть блендером або м'ясорубкою в однорідний паштет. Подайте на скибочці чорного хліба або хрусткій грінці. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

солоний оселедець - 350 г

яйця курячі - 2 шт.

цибуля ріпчаста - 1 шт.

яблуко - 1 шт.

вершкове масло - 70 г

  1. Розділіть оселедець на філе. Видаліть нутрощі, голову, кістки та шкіру.
  2. Яйця відваріть круто 10 хвилин. Остудіть та очистіть.
  3. Яблуко та цибулю очистіть від шкірки, у яблука виріжте серцевину.
  4. Усі інгредієнти довільно наріжте на шматочки.
  5. У чашу блендера викладіть оселедець, яйця, ріпчасту цибулю, яблуко і м'яке вершкове масло. Перебийте блендером до однорідної маси. Прикрасьте зеленню.

Поради:

  • Яблуко можна замінити однією чайною ложкою оцту 9%.