Інколи дуже хочеться смачного маринованого огірочка, а порпатися з довгим маринуванням сил немає, тож на такі випадки чудово підійде цей рецепт.
Фудблогерка ANN&FOOD на своїй сторінці опублікувала цікавий рецепт огірків у маринаді, які можна їсти одразу після приготування. За бажання такі огірки будуть як окремий салат, а також їх можна додати до іншої страви. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Огірки - 500 г
Часник - 2 зубки
Сіль - 1 ч. л.
Олія - 1 ст. л.
Мед - 2 ч. л.
гірчиця в зернах - 2 ч. л.
оцет (9%) - 2 ч. л.
кріп
Одним з головних тонкощів цього рецепту є саме смак огірків до маринування, вони мають бути твердими, соковитими та дещо солодкуватими.
До речі, нещодавно ми писали про те, як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини.