Контракти.ua

399  —  18.07
Кабачкові рулети: рецепт легкої овочевої закуски
Кабачкові рулети: рецепт легкої овочевої закуски

Приготуйте легку, гарну овочеву закуску, яка стане окрасою будь-якого святкового столу. Кабачки обов'язково обирайте молоді.

Наріжте їх тонкими слайсами, запаніруйте в борошні, потім в яйцях і обсмажте. Нанесіть на них шар начинки із сиру, часнику, зелені, покладіть помідор і заверніть у рулетики. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Кабачки - 2 шт.

борошно пшеничне - 2 ст. л.

яйця курячі - 2 шт.

сир твердий - 100 г

сметана - 2 ст. л.

Помідор - 1 шт.

Часник - 3 зубчики

перець чорний мелений

сіль

кріп - 2 гілочки

олія

  1. Кабачки помийте. Наріжте тонкими слайсами, присипте сіллю та залиште на 10 хвилин. Потім злийте рідину і промокніть серветкою.
  2. Яйця збийте віничком до однорідної маси. Посоліть.
  3. Обваляйте з обох боків кожен кабачковий слайс у борошні, занурте у збите яйце.
  4. Потім обсмажте на розігрітій сковороді з олією з двох боків, на середньому вогні, до золотистого кольору.
  5. Приготуйте начинку. Твердий сир натріть на великій тертці, кріп подрібніть дрібно, часник очистіть і видавіть через прес. Додайте сметану, перець чорний мелений і сіль, а потім добре перемішайте.
  6. Помідор вимийте та наріжте невеликими смужками.
  7. Змастіть кожну смужку кабачків начинкою, покладіть помідор і заверніть рулетиком.

Поради:

  • Сметану можна замінити на майонез.