399 — 18.07
Кабачкові рулети: рецепт легкої овочевої закуски
Приготуйте легку, гарну овочеву закуску, яка стане окрасою будь-якого святкового столу. Кабачки обов'язково обирайте молоді.
Наріжте їх тонкими слайсами, запаніруйте в борошні, потім в яйцях і обсмажте. Нанесіть на них шар начинки із сиру, часнику, зелені, покладіть помідор і заверніть у рулетики. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Кабачки - 2 шт.
борошно пшеничне - 2 ст. л.
яйця курячі - 2 шт.
сир твердий - 100 г
сметана - 2 ст. л.
Помідор - 1 шт.
Часник - 3 зубчики
перець чорний мелений
сіль
кріп - 2 гілочки
олія
- Кабачки помийте. Наріжте тонкими слайсами, присипте сіллю та залиште на 10 хвилин. Потім злийте рідину і промокніть серветкою.
- Яйця збийте віничком до однорідної маси. Посоліть.
- Обваляйте з обох боків кожен кабачковий слайс у борошні, занурте у збите яйце.
- Потім обсмажте на розігрітій сковороді з олією з двох боків, на середньому вогні, до золотистого кольору.
- Приготуйте начинку. Твердий сир натріть на великій тертці, кріп подрібніть дрібно, часник очистіть і видавіть через прес. Додайте сметану, перець чорний мелений і сіль, а потім добре перемішайте.
- Помідор вимийте та наріжте невеликими смужками.
- Змастіть кожну смужку кабачків начинкою, покладіть помідор і заверніть рулетиком.
Поради:
- Сметану можна замінити на майонез.