1346 — 15.07
Рецепт шарлотки з абрикосами
Якщо ви любите абрикоси, то приготуйте пишну, ароматну, з рум'яною скоринкою та ніжним тістом, шарлотку з абрикосами. Фрукти вибирайте солодкі та стиглі.
Тісто готується дуже швидко — це один із найпростіших варіантів домашньої випічки. Для цього збийте яйця з цукром, додайте борошно, абрикоси, розпушувач і випікайте в духовці. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
борошно пшеничне - 1 ст.
яйця курячі - 3 шт.
цукор - 1 скл.
Абрикоси - 400 г
Розпушувач - 1 ч. л.
масло вершкове для змащування форми
цукрова пудра
- Абрикоси промийте під проточною водою та обсушіть. Розділіть на половинки, вийміть кісточки.
- Збийте міксером яйця з цукром в пишну піну, потім додайте частинами просіяне борошно з розпушувачем і акуратно перемішайте лопаткою до однорідності. Форму змастіть вершковим маслом. Вилийте тісто і втопіть часточки абрикос у ньому.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 35 хвилин. Дайте трохи охолонути, перекладіть на блюдо і посипте цукровою пудрою.
Поради:
- Готовність перевіряйте дерев'яною шпажкою або зубочисткою.
- Усі інгредієнти мають бути кімнатної температури.