Приготувати смачну та корисну страву можна з недорогих продуктів. Чудовим варіантом буде гуляш зі свинячого серця.
Потрібно просто нарізати серце, ріпчасту цибулю, додати приправи та протушкувати під закритою кришкою 1-1,5 години. Як результат, ви отримаєте чудову страву з підливою, яку можна подати на обід або вечерю до макаронів, рису, картопляного пюре чи будь-яких каш. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
серце свиняче - 500 г
цибуля ріпчаста - 2 шт.
борошно - 1 ст. л.
паста томатна - 1 ст. л.
лист лавровий - 1 шт.
олія - 40 мл
паприка мелена солодка
перець чорний мелений
сіль
Порада:
За бажанням можна додати моркву.