Контракти.ua

593  —  07.07
Гуляш зі свинячого серця: бюджетний рецепт смачної гарячої страви
Гуляш зі свинячого серця: бюджетний рецепт смачної гарячої страви

Приготувати смачну та корисну страву можна з недорогих продуктів. Чудовим варіантом буде гуляш зі свинячого серця.

Потрібно просто нарізати серце, ріпчасту цибулю, додати приправи та протушкувати під закритою кришкою 1-1,5 години. Як результат, ви отримаєте чудову страву з підливою, яку можна подати на обід або вечерю до макаронів, рису, картопляного пюре чи будь-яких каш. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

серце свиняче - 500 г

цибуля ріпчаста - 2 шт.

борошно - 1 ст. л.

паста томатна - 1 ст. л.

лист лавровий - 1 шт.

олія - 40 мл

паприка мелена солодка

перець чорний мелений

сіль

  1. Ріпчасту цибулю очистьте та наріжте півкільцями.
  2. Свиняче серце залийте холодною водою на годину. Потім розріжте навпіл та очистьте від плівок і судин. Добре промийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте соломкою.
  3. На розігріту сковороду з олією викладіть серце та обсмажте на великому вогні до золотавого кольору. Додайте цибулю, паприку, перець, борошно та обсмажте ще 1-2 хвилини. Потім влийте гарячу воду (щоб вона покрила м'ясо), покладіть томатну пасту, лавровий лист і посоліть. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою і тушкуйте на малому вогні 1-1,5 години.

Порада:

За бажанням можна додати моркву.