1563 — 04.07
Спаржева квасоля з овочами: рецепт корисного гарніру
Головним інгредієнтом є спаржева квасоля, а також овочі: болгарський перець, морква, помідори, часник і цибуля.
А для пікантного смаку додайте соєвий соус, кетчуп і чорний мелений перець. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
квасоля спаржева - 500 г
перець болгарський солодкий - 2 шт.
морква - 3 шт.
цибуля ріпчаста - 2 шт.
помідори - 1 шт.
часник - 3 зубки
кетчуп - 3 ст. л.
соус соєвий - 1 ст. л.
перець чорний мелений
сіль
вода - 100 мл
олія
- У спаржевої квасолі відріжте хвостики і відваріть 5 хвилин від моменту закипання. Відкиньте на друшляк і промийте холодною водою.
- Болгарський перець наріжте соломкою.
- Помідор наріжте великими шматочками.
- Моркву й цибулю почистьте. Моркву наріжте брусочками та обсмажте на олії до золотавого кольору. Викладіть до миски.
- Цибулю наріжте півкільцями та обсмажте на цій олії до м'якості. Додайте до неї болгарський перець і ще трохи обсмажте.
- Для соусу в мисці змішайте кетчуп, соєвий соус, подрібнений часник, чорний мелений перець і сіль. Перемішайте.
- У сковороду до цибулі та болгарського перцю викладіть спаржеву квасолю, моркву, помідори, соус і тушкуйте 10 хвилин. Потім влийте гарячу воду та протушкуйте ще 15 хвилин.
Поради:
- Кетчуп використовуйте будь-який.