Контракти.ua

734  —  01.07
Рецепт вишневого пудингу
Рецепт вишневого пудингу

Приготуйте вишневий пудинг із ніжним смаком як десерт, він стане окрасою вашого столу, в ньому мало тіста та багато начинки, тому він вийде легким та ароматним.

Для ніжного пудингу вам знадобляться вишня, борошно, вершки, молоко, яйця та цукрова пудра. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Вишня - 400 г

Борошно - 100 г

цукрова пудра - 2 ст. л.

яйця курячі - 3 шт.

молоко - 120 мл

вершки - 50 мл

ванільний цукор

вершкове масло

  1. Збийте міксером яйця з однією столовою ложкою цукрової пудри на пишну масу. Додайте ванільний цукор і, продовжуючи збивати, повільно влийте вершки та молоко. Введіть в масу невеликими порціями борошно і збийте, щоб не залишилося грудочок.
  2. Форму змастіть вершковим маслом. Викладіть вишні, присипте однією столовою ложкою цукрової пудри і залийте тістом.
  3. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 200 градусів 20 хвилин до золотистої скориночки. Дайте пудингу трохи охолонути і акуратно витягніть із форми.

Поради:

  • Вишні можна купувати будь-які, як свіжі, так і заморожені.
  • Вишневий пудинг можна посипати цукровою пудрою.
  • Вершки та молоко використовуйте будь-якої жирності.