Контракти.ua

359  —  30.06
Рецепт кабачкових млинців на молоці
Рецепт кабачкових млинців на молоці

Приготуйте незвичайні корисні, апетитні млинці, до складу тіста яких входить кабачкове пюре. Подавайте їх у теплому вигляді зі сметаною або часниково-сметанним соусом.

Вам знадобиться кілька молодих кабачків і прості інгредієнти, які є в холодильнику кожної господині. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

кабачки молоді - 600 г

борошно пшеничне - 200 г

молоко - 200 г

яйця курячі - 3 шт.

сіль

часник - 2 зубки

кріп свіжий

олія - 2 ст. л.

  1. Яйця злегка збийте віничком. Додайте молоко, сіль, борошно і ще раз збийте віничком.
  2. Кріп промийте і дрібно наріжте.
  3. Часник очистьте та вичавіть через прес.
  4. Кабачки промийте та обсушіть. Натріть на великій тертці та перебийте занурювальним блендером до однорідної консистенції. Викладіть до миски.
  5. З'єднайте кабачки, тісто, кріп, часник, влийте олію. Перемішайте.
  6. Розігрійте сковороду і змастіть її перед випіканням першого млинця олією. Ополоником наливайте кабачкове тісто і коловими рухами рівномірно розподіляйте його дном сковорідки. Обсмажте всі млинці на середньому вогні з двох боків до золотавого кольору.

Поради:

  • Млинці можна нафарширувати несолодкою начинкою.