Контракти.ua

782  —  27.06.24
Фритата з пастою: рецепт сніданку з залишків вечері
Фритата з пастою: рецепт сніданку з залишків вечері

Якщо у вас залишилася порція пасти з минулої вечері, ви можете приготувати з неї неймовірний сніданок лише за 15 хвилин.

Для фритати підійде будь-яка паста: болоньєзе, карбонара, з лисичками – все, що хочете. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Яйце - 6 шт.

сир пармезан - 2 ст. л. і ще для посипання

перець чорний

сіль

перець чилі - 1/2 шт.

олія оливкова

паста

одна порція

  1. Нагрійте духовку до високої температури.
  2. В середній мисці змішайте яйця, пармезан, перець, сіль і подрібнені пластівці перцю чилі. Ретельно перемішайте.
  3. У сковороді середнього розміру, придатній для духовки, нагрійте на середньому вогні оливкову олію. Додайте пасту. Готуйте, періодично помішуючи, поки вона не прогріється, близько 3 хвилин. Влийте яєчну суміш і нахиліть сковороду в різні боки, щоб суміш рівномірно розподілилася. Готуйте, не перемішуючи, приблизно 5 хвилин, доки краї яєць не будуть повністю готовими і не почнуть відставати від стінок сковороди.
  4. Поставте сковороду до духовки та запікайте близько 3 хвилин, поки яйця не затвердіють, а фритата не стане злегка пухкою. Розріжте на четвертинки, посипте пармезаном і подавайте.