529 — 17.06
Рецепт салату з пекінської капусти з курячим філе та сиром
Цей салат стане одним із найулюбленіших для тих, хто стежить за своєю фігурою. Його можна приготувати як у будні, так і для святкового столу.
Салату не потрібно настоюватися і просочуватися — після приготування одразу подавайте на стіл. М'ясо чудово поєднується з капустою та сиром, а заправка зі сметани, гірчиці та часнику надасть страві вишуканого смаку та свіжості. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
куряче філе - 300 г
капуста пекінська - 300 г
сир фета - 150 г
яйця - 4 шт.
зелень
сметана - 4 ст. л.
гірчиця зерниста1 ст. л.
сік лимона - 1 ч. л.
Часник - 2 зубчики
перець чорний мелений
сіль
- Капусту вимийте, обсушіть і наріжте смужками.
- Куряче філе відваріть із моменту закипання 20 хвилин. Остудіть і наріжте на кубики.
- Сир наріжте так само, як і куряче філе.
- Яйця відваріть круто 10 хвилин. Потім остудіть і очистіть, відокремте білки від жовтків. Білки наріжте великими кубиками, а жовтки відкладіть.
- Часник очистіть та пропустіть через прес.
- Для соусу в мисці з'єднайте сметану, гірчицю, сік лимона, часник, чорний мелений перець і сіль. Перемішайте.
- У салатник викладіть капусту, куряче філе, сир та яйця. Додайте соус і знову перемішайте. Прикрасьте зеленню.
Поради:
- Сметану можна використовувати будь-якої жирності.