Контракти.ua

421  —  17.06
Рецепт салату з пекінської капусти з курячим філе та сиром
Рецепт салату з пекінської капусти з курячим філе та сиром

Цей салат стане одним із найулюбленіших для тих, хто стежить за своєю фігурою. Його можна приготувати як у будні, так і для святкового столу.

Салату не потрібно настоюватися і просочуватися — після приготування одразу подавайте на стіл. М'ясо чудово поєднується з капустою та сиром, а заправка зі сметани, гірчиці та часнику надасть страві вишуканого смаку та свіжості. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

куряче філе - 300 г

капуста пекінська - 300 г

сир фета - 150 г

яйця - 4 шт.

зелень

сметана - 4 ст. л.

гірчиця зерниста1 ст. л.

сік лимона - 1 ч. л.

Часник - 2 зубчики

перець чорний мелений

сіль

  1. Капусту вимийте, обсушіть і наріжте смужками.
  2. Куряче філе відваріть із моменту закипання 20 хвилин. Остудіть і наріжте на кубики.
  3. Сир наріжте так само, як і куряче філе.
  4. Яйця відваріть круто 10 хвилин. Потім остудіть і очистіть, відокремте білки від жовтків. Білки наріжте великими кубиками, а жовтки відкладіть.
  5. Часник очистіть та пропустіть через прес.
  6. Для соусу в мисці з'єднайте сметану, гірчицю, сік лимона, часник, чорний мелений перець і сіль. Перемішайте.
  7. У салатник викладіть капусту, куряче філе, сир та яйця. Додайте соус і знову перемішайте. Прикрасьте зеленню.

Поради:

  • Сметану можна використовувати будь-якої жирності.