892 — 07.06
Рецепт м'ясного рагу з консервованою кукурудзою та овочами
Для ситного, соковитого та ароматного рагу, яке тане в роті, обов'язково використовуйте свинячий ошийок, під час тушкування м'ясо стане ще м'якшим і соковитішим.
М'ясо з кукурудзою та свіжими овочами – нескладна у приготуванні страва, що складається зі шматочків свинини, болгарського перцю, цибулі, а консервована кукурудза надасть страві особливого солодкого смаку. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
свинячий ошийок - 500 г
болгарський перець - 3 шт.
цибуля ріпчаста - 2 шт.
консервована кукурудза - 150 г
томатна паста - 2 ст. л.
Вода - 30 г
Часник - 3 зубчики
перець чорний мелений
хмелі-сунелі - 1 ч. л.
сіль
олія
зелень
- Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.
- Зелень вимийте і дрібно наріжте.
- Болгарський перець очистіть від плодоніжки та насіння та наріжте середніми кубиками.
- Часник очистіть і дрібно наріжте.
- З кукурудзи злийте рідину.
- Свинячий нашийок вимийте і обсушіть паперовим рушником і наріжте тонкими смужками.
- У сковороду налийте трохи олії і обсмажте м'ясо до золотистого кольору. Додайте до нього цибулю та обсмажте десять хвилин. Потім викладіть болгарський перець, томатну пасту, часник, хмелі-сунелі, чорний перець мелений, сіль і воду. Перемішайте та тушкуйте ще десять хвилин. Додайте консервовану кукурудзу і протушкуйте ще дві хвилини. Посипте зеленню.
Поради:
- Приправи та зелень використовуйте на свій смак.