Контракти.ua

892  —  07.06
Рецепт м'ясного рагу з консервованою кукурудзою та овочами
Рецепт м'ясного рагу з консервованою кукурудзою та овочами

Для ситного, соковитого та ароматного рагу, яке тане в роті, обов'язково використовуйте свинячий ошийок, під час тушкування м'ясо стане ще м'якшим і соковитішим.

М'ясо з кукурудзою та свіжими овочами – нескладна у приготуванні страва, що складається зі шматочків свинини, болгарського перцю, цибулі, а консервована кукурудза надасть страві особливого солодкого смаку. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

свинячий ошийок - 500 г

болгарський перець - 3 шт.

цибуля ріпчаста - 2 шт.

консервована кукурудза - 150 г

томатна паста - 2 ст. л.

Вода - 30 г

Часник - 3 зубчики

перець чорний мелений

хмелі-сунелі - 1 ч. л.

сіль

олія

зелень

  1. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.
  2. Зелень вимийте і дрібно наріжте.
  3. Болгарський перець очистіть від плодоніжки та насіння та наріжте середніми кубиками.
  4. Часник очистіть і дрібно наріжте.
  5. З кукурудзи злийте рідину.
  6. Свинячий нашийок вимийте і обсушіть паперовим рушником і наріжте тонкими смужками.
  7. У сковороду налийте трохи олії і обсмажте м'ясо до золотистого кольору. Додайте до нього цибулю та обсмажте десять хвилин. Потім викладіть болгарський перець, томатну пасту, часник, хмелі-сунелі, чорний перець мелений, сіль і воду. Перемішайте та тушкуйте ще десять хвилин. Додайте консервовану кукурудзу і протушкуйте ще дві хвилини. Посипте зеленню.

Поради:

  • Приправи та зелень використовуйте на свій смак.