359 — 05.06
Пиріг із лаваша з сиром: простий рецепт
Особливість приготування пирога в тому, що не потрібно замішувати тісто та готувати начинку. Випічка виходить ситною, ніжною та смачною.
З'єднайте всі продукти, перемішайте та відправте в духовку. Апетитний пиріг із хрусткою скоринкою готовий. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
сир твердий - 150 г
сир - 200 г
яйця - 2 шт.
молоко - 150 мл
лаваш - 250 г
вершкове масло
- Твердий сир натріть на тертці.
- Лаваш порвіть на довільні шматочки невеликого розміру.
- У миску викладіть сир, твердий сир, яйця, лаваш. Влийте молоко. Перемішайте.
- Форму для запікання змастіть вершковим маслом. Викладіть масу у форму.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 30 хвилин до золотистого кольору. Дайте пирогу трохи охолонути і вийміть із форми.
Поради:
- Молоко та сир використовуйте будь-якої жирності.
- За бажанням у пиріг можна додати зелень.