236 — 05.06
Манник із бананом: простий рецепт
Щоб спекти смачний і легкий пиріг, обов'язково дайте манній крупі трохи набухнути в кефірі.
Для приготування манника знадобляться манна крупа, кефір, яйця, сметана, цукор, розпушувач та банан. Шматочки останнього нададуть маннику особливий смак. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
кефір 2,5% - 300 г
манна крупа - 230 г
яйця - 2 шт.
сметана - 4 ст. л.
Цукор - 130 г
Розпушувач - 1 ч. л.
ванільний цукор - 1 пакетик
сіль - щіпка
банан - 2 шт.
олія
- Манну крупу змішайте із кефіром. Добре перемішайте та залиште за кімнатної температури на 10-15 хвилин. Додайте цукор, яйця, сметану, розпушувач, ванільний цукор та сіль. Все збийте віночком.
- Банани очистіть і наріжте кільцями.
- Форму для запікання змастіть олією, злегка присипте борошном. Розподіліть по формі половину тіста, викладіть банани і залийте рештою тіста.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 35-40 хвилин.
Поради:
- Готовий пиріг посипте цукровою пудрою.
- Кефір та сметану використовуйте будь-який жирності