Контракти.ua

686  —  02.06
Полуничний тірамісу: покроковий рецепт та секрети приготування
Полуничний тірамісу: покроковий рецепт та секрети приготування

Як приготувати тирамісу з полуницею - швидко та дуже смачно

Тирамісу є тим смачним десертом, який неможливо зіпсувати, але зробити ще кращим за допомогою різноманітних інгредієнтів, запросто.  В сезон полуниці обов'язково потрібно спробувати полуничне тирамісу — ніжне, легке та незвичайно смачне. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Ділимося рецептом приготування полуничного тирамісу від Лілії Цвіт.

Інгредієнти для приготування полуничного тирамісу:

  • Полуниця - 250 г плюс 150 г для декорування
  • Сир маскарпоне 200 г.
  • Цукрова пудра  - 70 г.
  • Вершки 33% - 200 мл
  • Печиво савоярді - 150 г

Готуємо полуничне тирамісу

  • Вимиту полуницю обсушити. Перебити блендером із 20 г цукрової пудри. Повинна вийти однорідна рідка маса.
  • Приготувати крем — вершки збити міксером на низьких обертах до загущення з 50 г цукрової пудри. Додати маскарпоне й знову збити до однорідності. Перекласти крем в одноразовий кондитерський пакет.
  • Печиво савоярді нарізати на три частини, кожний шматочок занурити в полуничну суміш на декілька секунд і порційно розкласти по склянках або креманках. Можна полити полуничним просоченням.
  • 150 г полуниці нарізати слайсами, викласти їх зверху савоярді по колу.
  • Відріжте край кондитерського пакета і викладіть крем, щоб він повністю покрив шар із полуницею.
  • Повторити шар із полуничним просоченням, викладіть крем, який буде останнім шаром. Прикрасьте полуницею і поставте в холодильник на 2-3 години для просочення.