Контракти.ua

219  —  18.05
Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцем
Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцем

Тушкування займе десять хвилин – і у вас на столі буде смачна страва. Для приготування знадобляться куряче філе, цибуля, болгарський перець, помідори і головний інгредієнт нашої страви – карі.

Шматочки філе з цією приправою ідеально поєднуються з гарніром із розсипчастого рису. Пише ТСН. 

Інгредієнти

філе куряче - 700 г

перець болгарський - 2 шт.

помідор - 1 шт.

цибуля ріпчаста - 1 шт.

соус соєвий - 5 ст. л.

Карі - 2 ч. л.

паприка солодка мелена - 1 ч. л.

перець чилі мелений

перець чорний мелений

сіль

олія

  1. Болгарський перець і цибулю очистьте та помийте. Перець наріжте товстими смужками, цибулю півкільцями, а помідори – середніми кубиками.
  2. Куряче філе помийте та обсушіть паперовим рушником. Наріжте середніми шматочками. Посипте паприкою і залиште на 15 хвилин. Потім обсмажте на олії на сильному вогні протягом 5-7 хвилин до золотавої скоринки. Посоліть, поперчіть і викладіть на тарілку.
  3. В олію, в якій обсмажувалося куряче філе, викладіть цибулю і болгарський перець. Обсмажте овочі до м'якості. Додайте помідори, м'ясо, карі, мелений перець чилі та соєвий соус. Посоліть за смаком і перемішайте. Тушкуйте під закритою кришкою 10 хвилин на повільному вогні.

Поради:

  • Замість помідорів можна використовувати томатну пасту.