356 — 18.05
Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцем
Тушкування займе десять хвилин – і у вас на столі буде смачна страва. Для приготування знадобляться куряче філе, цибуля, болгарський перець, помідори і головний інгредієнт нашої страви – карі.
Шматочки філе з цією приправою ідеально поєднуються з гарніром із розсипчастого рису. Пише ТСН.
Інгредієнти
філе куряче - 700 г
перець болгарський - 2 шт.
помідор - 1 шт.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
соус соєвий - 5 ст. л.
Карі - 2 ч. л.
паприка солодка мелена - 1 ч. л.
перець чилі мелений
перець чорний мелений
сіль
олія
- Болгарський перець і цибулю очистьте та помийте. Перець наріжте товстими смужками, цибулю півкільцями, а помідори – середніми кубиками.
- Куряче філе помийте та обсушіть паперовим рушником. Наріжте середніми шматочками. Посипте паприкою і залиште на 15 хвилин. Потім обсмажте на олії на сильному вогні протягом 5-7 хвилин до золотавої скоринки. Посоліть, поперчіть і викладіть на тарілку.
- В олію, в якій обсмажувалося куряче філе, викладіть цибулю і болгарський перець. Обсмажте овочі до м'якості. Додайте помідори, м'ясо, карі, мелений перець чилі та соєвий соус. Посоліть за смаком і перемішайте. Тушкуйте під закритою кришкою 10 хвилин на повільному вогні.
Поради:
- Замість помідорів можна використовувати томатну пасту.