Контракти.ua

314  —  14.05
Полуничний мус: швидкий сезонний рецепт
Полуничний мус: швидкий сезонний рецепт

Коли починається сезон полуниці, ніщо не може стримати бажання приготувати з неї щось смачне, вишукане й одночасно не дуже складне.

Блог picantecooking поділився з підписниками рецептом полуничного десерту, який готується дуже легко та швидко. Пише ТСН. 

Інгредієнти

Полуниця - 500 г

Цукор - 70 г

цедра одного апельсина

вершки 30% - 200 г

маскарпоне - 250 г

сік лимонний - 2 ст. л.

Полуниця - 200 г

мʼята для прикраси

  1. 500 г полуниці, цукор і цедру подрібнити, але не дуже сильно.
  2. Маскарпоне, вершки та сік лимона (все має бути охолодженим) збити до стійких піків.
  3. Нарізану полуницю змішати з 1/4 полуничного пюре.
  4. Решту пюре змішати з кремом.
  5. На низ викласти 200 г порізаної полуниці, зверху – мус і прикраси.

Поради:

  • Кількість цукру можна збільшити, якщо любите солодке.
  • До нарізаної полуниці можна додати 2 ст. л. улюбленого лікеру або рому.