Контракти.ua

303  —  11.05
Пшоняна каша на молоці запечена в духовці: рецепт корисного сніданку
Пшоняна каша на молоці запечена в духовці: рецепт корисного сніданку

Пшоняна каша готується дуже просто – крупу промийте, викладіть у форму, додайте цукор, сіль, вершкове масло та поставте в духовку.

Каша виходить ніжною із вершковим смаком. Пише ТСН. 

Інгредієнти

Пшоно - 200 г

молоко 2,5% - 1 л

вершкове масло - 80 г

цукор - 4 ст. л.

сіль

  1. Пшоно промийте кілька разів, поки вода не стане прозорою. Викладіть у форму для запікання. Посипте цукром, сіллю і тонкою цівкою залийте холодним молоком. Наверх викладіть шматочки вершкового масла.
  2. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 1,5 години.

Поради:

  • Цукор додавайте до смаку.
  • Форма має бути заповнена до країв.
  • Можете додати в кашу родзинки або цукати