389 — 11.05
Пшоняна каша на молоці запечена в духовці: рецепт корисного сніданку
Пшоняна каша готується дуже просто – крупу промийте, викладіть у форму, додайте цукор, сіль, вершкове масло та поставте в духовку.
Каша виходить ніжною із вершковим смаком. Пише ТСН.
Інгредієнти
Пшоно - 200 г
молоко 2,5% - 1 л
вершкове масло - 80 г
цукор - 4 ст. л.
сіль
- Пшоно промийте кілька разів, поки вода не стане прозорою. Викладіть у форму для запікання. Посипте цукром, сіллю і тонкою цівкою залийте холодним молоком. Наверх викладіть шматочки вершкового масла.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 1,5 години.
Поради:
- Цукор додавайте до смаку.
- Форма має бути заповнена до країв.
- Можете додати в кашу родзинки або цукати