Особливість приготування курячих крилець у тому, що вони готуються в маринаді з кетчупу і томатної пасти.
Для приготування страви замаринуйте крильця в томатному маринаді з додаванням спецій і запечіть у духовці. Пише ТСН.
Інгредієнти
крильця курячі - 500 г
кетчуп шашличний - 3 ст. л.
паста томатна - 2 ст. л.
Часник - 3 зубки
Олія - 1 ст. л.
паприка мелена солодка - 1 ч. л.
перець чорний мелений
сіль
Курячі крильця помийте та обсушіть.
Для маринаду змішайте в мисці кетчуп, томатну пасту, вичавлений через прес часник, олію, паприку, перець і сіль. Перемішайте.
Курячі крильця з'єднайте з маринадом, добре перемішайте. Покладіть до холодильника на три години.
На деко, застелене пергаментним папером, викладіть курячі крильця. Зверху змастіть маринадом, який залишився. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці 20-30 хвилин.
Поради: