Контракти.ua

207  —  05.05
Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт
Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт

Особливість приготування курячих крилець у тому, що вони готуються в маринаді з кетчупу і томатної пасти.

Для приготування страви замаринуйте крильця в томатному маринаді з додаванням спецій і запечіть у духовці. Пише ТСН. 

Інгредієнти

крильця курячі - 500 г

кетчуп шашличний - 3 ст. л.

паста томатна - 2 ст. л.

Часник - 3 зубки

Олія - 1 ст. л.

паприка мелена солодка - 1 ч. л.

перець чорний мелений

сіль

Курячі крильця помийте та обсушіть.

Для маринаду змішайте в мисці кетчуп, томатну пасту, вичавлений через прес часник, олію, паприку, перець і сіль. Перемішайте.

Курячі крильця з'єднайте з маринадом, добре перемішайте. Покладіть до холодильника на три години.

На деко, застелене пергаментним папером, викладіть курячі крильця. Зверху змастіть маринадом, який залишився. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці 20-30 хвилин.

Поради:

  • Спеції використовуйте за власним смаком.