Контракти.ua

207  —  02.05
Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні
Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні

Куряче м'ясо виходить ніжним, соковитим з тягучою сирною начинкою, шинкою і хрусткою скоринкою. Приготуйте улюблений гарнір - і смачна вечеря чи обід вам забезпечені.

Для приготування знадобляться куряче філе, шинка, сир, яйця, борошно, панірувальні сухарі, приправи та сковорода. Пише ТСН. 

Інгредієнти

куряче філе - 3 шт.

шинка - 80 г

сир твердий - 80 г

яйця - 3 шт.

борошно - 1 скл.

сухарі панірувальні - 1 скл.

перець чорний мелений

паприка мелена солодка

сіль

олія – для смаження

  1. Куряче філе вимийте та обсушіть паперовим рушником. Розріжте вздовж, не дорізаючи до кінця і розгорніть як книжку. Накрийте плівкою і злегка відбийте кухонним молоточком. Філе з двох боків посоліть, поперчіть і посипте паприкою.
  2. На одну тарілку висипте панірувальні сухарі, на іншу - борошно.
  3. У мисці яйця збийте виделкою і додайте трохи солі.
  4. Твердий сир та шинку наріжте тонкими пластинами.
  5. На відбите куряче філе викладіть скибочку сиру та шинки, накрийте другою частиною філе. Притисніть долонею. Кожне філе обваляйте у борошні з двох боків, потім у збитому яйці та в панірувальних сухарях.
  6. Нафаршировані грудки відправте в морозильну камеру на 10-15 хвилин, щоб у процесі смаження вони не розвалювалися.
  7. На розігрітій сковороді з олією обсмажте куряче філе на середньому вогні по 12 хвилин із двох боків до золотистої скоринки.

Поради:

Олії наливайте стільки, щоб вона наполовину вкрила філе.