453 — 01.05
Салат із редиски з яйцем та огірком: рецепт простої та корисної страви
Приготуйте весняний, легкий і хрумкий салат із редиски, огірка, варених яєць та зеленої цибулі. Салат готується за 5 хвилин, тільки заздалегідь відваріть яйця.
Заправте його майонезом, сметаною чи натуральним йогуртом. Пише ТСН.
Інгредієнти
Редиска - 200 г
Огірок - 1 шт.
Яйця - 2 шт.
Сметана - 100 г
цибуля зелена
перець чорний мелений
сіль
- Яйця відваріть 10 хвилин після закипання. Остудіть, очистіть і наріжте кубиками.
- Редиску, огірок і цибуля зелена промийте під проточною водою. Обсушіть паперовим рушником. Редиску та огірок наріжте півкільцями, цибулю - дрібно.
- У мисці з'єднайте яйця, редиску, огірок, зелену цибулю. Посоліть, поперчіть. Додайте сметану і добре перемішайте.
- Викладіть у салатник і подавайте до столу.
Поради:
Кількість овочів та зелені використовуйте на свій смак.