Контракти.ua

215  —  27.04
Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви
Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви

Вівсяні котлети з картоплею – це гарна альтернатива м'ясним котлетам під час посту. Вони мають у своєму складі пісні продукти, але на смак схожі на м'ясні і виходять ніжними з апетитною хрумкою скоринкою.

Для приготування знадобляться вівсяні пластівці, картопля, морква, цибуля та часник. Подавайте котлети з соусом або овочевим салатом. Пише ТСН. 

Інгредієнти

пластівці вівсяні швидкого приготування - 1 скл.

Вода - 0,5 скл.

Картопля - 2 шт.

Морква - 1 шт.

цибуля ріпчаста - 1 шт.

часник - 1 зубок

перець чорний мелений

сіль

олія

  1. Вівсяні пластівці залийте окропом. Залиште на 5-10 хвилин.
  2. Картоплю, моркву, цибулю та часник очистьте, помийте і натріть на дрібній тертці, а часник вичавіть через прес.
  3. У мисці з'єднайте вівсяну суміш, картоплю з цибулею, морквою і часником. Посоліть, поперчіть. Добре перемішайте.
  4. Руками, злегка змоченими у воді, сформуйте з отриманої маси котлети. Обсмажте їх на добре розігрітій на середньому вогні сковороді з олією до золотавого кольору.

Порада:

За бажанням додайте приправи.