428 — 25.04
Рецепт рибного супу з лососем
Рибний суп з лососем і картоплею – легка, корисна та ароматна страва. Готується вона буквально за пів години.
Для приготування супу потрібно мати лосося, картоплю, моркву та цибулю. Пише ТСН.
Інгредієнти
філе лосося - 300 г
картопля - 3 шт.
вода - 2,5 л
морква - 1 шт.
цибуля - 1 шт.
лист лавровий - 2 шт.
олія - 2 ст. л.
перець чорний мелений
сіль
петрушка
- Лосося промийте, відокремте від шкіри, видаліть кістки та поріжте на середні шматочки.
- Цибулю і моркву очистьте та помийте. Цибулю наріжте дрібними кубиками, а моркву – тонкими півкільцями.
- До каструлі з товстим дном налийте олію та обсмажте цибулю з морквою до золотавого кольору.
- Додайте картоплю і залийте водою, доведіть до кипіння та варіть 10 хвилин. Посоліть, поперчіть.
- Викладіть до каструлі рибу й лавровий лист. Варіть суп п'ять хвилин після закипання. Наприкінці додайте подрібнену петрушку.
Поради:
- Філе лосося можна замінити на будь-яку рибу, яку ви любите.