Контракти.ua

326  —  25.04
Рецепт рибного супу з лососем
Рецепт рибного супу з лососем

Рибний суп з лососем і картоплею – легка, корисна та ароматна страва. Готується вона буквально за пів години.

Для приготування супу потрібно мати лосося, картоплю, моркву та цибулю. Пише ТСН. 

Інгредієнти

філе лосося - 300 г

картопля - 3 шт.

вода - 2,5 л

морква - 1 шт.

цибуля - 1 шт.

лист лавровий - 2 шт.

олія - 2 ст. л.

перець чорний мелений

сіль

петрушка

  1. Лосося промийте, відокремте від шкіри, видаліть кістки та поріжте на середні шматочки.
  2. Цибулю і моркву очистьте та помийте. Цибулю наріжте дрібними кубиками, а моркву – тонкими півкільцями.
  3. До каструлі з товстим дном налийте олію та обсмажте цибулю з морквою до золотавого кольору.
  4. Додайте картоплю і залийте водою, доведіть до кипіння та варіть 10 хвилин. Посоліть, поперчіть.
  5. Викладіть до каструлі рибу й лавровий лист. Варіть суп п'ять хвилин після закипання. Наприкінці додайте подрібнену петрушку.

Поради:

  • Філе лосося можна замінити на будь-яку рибу, яку ви любите.