Печиво виходить розсипчастим з м'якими вкрапленнями шоколаду і просто тане в роті.
Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт. Пише ТСН.
масло вершкове розм'якшене - 62 г
цукор коричневий - 1/4 склянки
цукор білий - 2 ст. л.
Жовток - 1 шт.
есенція ванільна - 1 ч. л.
Борошно - 1/2 склянки + 1 ст. л.
Сода - 1/4 ч. л.
шоколад темний
1. Збийте олію з цукром, яєчний жовток і ваніль.
2. Додайте борошно, сіль, соду та перемішайте. Додайте шоколад. Охолодіть тісто в морозилці протягом 10 хвилин.
3. Розігрійте духовку до 170° С. Тісто викладіть на деко, залиште достатньо місця. Випікайте 10-12 хвилин і насолоджуйтеся.