Контракти.ua

224  —  20.04
Рецепт сирного печива з горіхами
Рецепт сирного печива з горіхами

Для хрумкого розсипчастого печива обов'язково використовуйте продукти кімнатної температури.

Таке тісто можна приготувати заздалегідь, заморозити і випікати у зручний для вас час. Пише ТСН. 

Інгредієнти

Борошно - 320 г

Сир - 200 г

Цукор - 2 ст. л.

масло вершкове - 200 г

розпушувач - 1 ч. л.

цукор ванільний - 1 ч. л.

сіль

яйце - для змащування печива

волоські горіхи - 150 г

цукор - 100 г

  1. В мисці з'єднайте м'яке вершкове масло, сир, цукор, сіль, ванільний цукор і добре розітріть вилкою. Додайте просіяне борошно з розпушувачем. Замісіть м'яке тісто, помістіть його до пакета і покладіть до холодильника на 40 хвилин.
  2. Подрібніть горіхи на мілку крихту, змішайте з цукром.
  3. Дістаньте тісто з холодильника. Робочу поверхню злегка присипте борошном і розкачайте з тіста великий тонкий пласт. Зверху посипте горіхами з цукром і загорніть у рулет. Наріжте ножем на рулетики 3-4 сантиметри. Змастіть яйцем. Викладіть на деко, застелене пергаментом.
  4. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 хвилин.

Поради:

  • Використовуйте сир жирністю 5-9%.