570 — 15.04
Оладки з зеленню та яйцем: швидкий рецепт
Такі оладки особливо сподобаються любителям пиріжків із яйцем і зеленою цибулею. За смаком вони нагадують пиріжки, а робляться набагато швидше.
Якщо у вас обмаль часу, щоб стояти біля плити, ліплячи пиріжки, приготуйте їх лінивий варіант. Для цього змішайте борошно, кефір, яйця, зелену цибулю, соду та обсмажте на олії. Пише ТСН.
Інгредієнти
Борошно - 200 г
кефір 2,5% - 220 г
яйце (сире) - 1 шт.
сода - 0,5 ч. л.
Цукор - 1 ст. л.
цибуля зелена - 40 г
яйце (зварене) - 2 шт.
олія
перець чорний мелений
сіль
- У мисці з'єднайте кефір із содою. Додайте яйце, цукор, сіль та всипте просіяне борошно. Перемішайте.
- Відваріть круто яйця 10 хвилин. Охолодіть та очистьте. Наріжте дрібно на кубики.
- Цибулю помийте, обсушіть та подрібніть. Додайте нарізані яйця, перець і сіль. З'єднайте все з кефірним тістом та перемішайте.
- На розігрітій на середньому вогні сковороді з олією обсмажте оладки з двох боків до золотавої скоринки. Подавайте зі сметаною або соусом.
Поради:
- Інгредієнти мають бути кімнатної температури.