Контракти.ua

333  —  05.04
Рисовий суп із консервованим тунцем: швидкий рецепт
Рисовий суп із консервованим тунцем: швидкий рецепт

Суп із консервів виручить завжди, коли треба швидко зварити першу страву.

Рибний супчик можна приготувати з будь-якими консервами, але тунець у власному соку надасть страві особливого смаку, а для густоти та ситості додамо рис, він найкраще поєднується з рибними консервами. Пише ТСН. 

Інгредієнти

тунець консервований - 1 банка

рис - 100 г

картопля - 3 шт.

вода - 1500 мл

морква - 1 шт.

ріпчаста цибуля - 1 шт.

олія - 2 ст. л.

лавровий лист - 1 шт.

перець чорний горошком - 4 шт.

сіль

  1. Цибулю очистіть і наріжте кубиками, моркву — соломкою. Обсмажте на олії до золотистого кольору.
  2. Картоплю очистіть та наріжте невеликими кубиками.
  3. Рис ретельно промийте.
  4. У каструлю влийте воду. Доведіть до кипіння і опустіть у неї картопля та рис. Варіть до готовності. Додайте обсмажену цибулю з морквою, трохи розім'ятою вилкою консерви, лавровий лист, перець та сіль. Варіть ще п'ять хвилин.

Поради:

Під час подавання суп посипте свіжою зеленню.