Контракти.ua

276  —  01.04
Рецепт запеченої картоплі з пармезаном
Рецепт запеченої картоплі з пармезаном

Її можете подати як для домашньої вечері як гарнір, так і на святковий стіл. Страва стане чудовою альтернативою смаженій картоплі або картоплі фрі.

Апетитну, ситну та хрумку картоплю подавайте до улюбленого соусу або до свіжого салату. Пише ТСН. 

Інгредієнти

Картопля - 500 г

сир пармезан - 100 г

вершкове масло - 20 г

оливкова олія - 1 ст. л.

паприка солодка - 1 ч. л.

часниковий порошок - 0,5 ч. л.

прованські трави - 1 ч. л.

перець чорний мелений

сіль

  1. Картоплю вимийте. Розріжте на половинки і надріжте сіточкою.
  2. Сир натріть на дрібній тертці.
  3. Розтопіть вершкове масло, змішайте з оливковою олією. Додайте паприку, перець, прованські трави, часник та сіль. Перемішайте. Змастіть картоплю та посипте сиром. Викладіть на деко.
  4. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 190 градусів 50 хвилин.

Поради:

Сир можна замінити будь-яким твердим.

Посипте готову страву улюбленою зеленню