Спробуйте цей чудовий шоколадно-банановий хліб. Він простий у приготуванні та дуже смачний.
Це ідеальне поєднання солодкого банану та ароматного шоколаду буде чудовим додатком до вашого сніданку або перекусу. Пише ТСН.
Інгредієнти
Борошно - 250 г
Цукор - 220 г
Розпушувач - 2 ч. л.
Харчова сода - 1 ч. л.
Сіль - 1/4 ч. л.
Кориця - 1/2 ч. л.
Йогурт - 240 г
Бананове пюре - 230 г
Олія - 120 мл
Темний шоколад - 80 г
Приготування
Змішайте йогурт, бананове пюре, олію та цукор в одній мисці та перемішайте, поки цукор не розчиниться.
Додайте всі сухі інгредієнти до рідких, перемішайте до повного з’єднання. Останнім кроком буде посипання шоколадною стружкою.
Злегка змастіть форму для випікання діаметром 8 дюймів і вистеліть пергаментом. Налийте тісто на сковороду і проведіть ножем приблизно на 1/4 дюйма в середину тіста від кінця сковороди до іншого кінця та випікайте за 180°C протягом 30-35 хвилин або довше, якщо потрібно.
Дайте хлібу охолонути у формі для випікання протягом 30 хвилин, потім обережно вийміть і дайте йому охолонути на решітці. Для досягнення найкращих результатів зберігайте буханець у герметичному контейнері або загорніть його у плівку.
Рецепт вологого шоколадно-бананового хліба – це ідеальний спосіб використати стиглі банани та насолодитися чудовим смаком. Не гайте часу і спробуйте його вже сьогодні.