318 — 22.03
Шпинатні млинці з червоною рибою та вершковим сиром: рецепт ефектної закуски
Млинці зі шпинатом, червоною рибою та вершковим сиром стануть окрасою будь-якого святкового столу. Їх можна приготувати заздалегідь, а наступного дня потрібно просто загорнути в них начинку.
Шпинат використовуйте як свіжий, так і заморожений, а для начинки підійде будь-яка солона червона риба. Млинці виходять яскраві, ошатні, красивого зеленого кольору. Пише ТСН.
Інгредієнти
Борошно - 200 г
шпинат свіжий - 90 г
вода - 100 мл
яйця - 2 шт.
молоко - 320 мл
цукор - 1 ст. л.
Сіль - 0,5 ч. л.
Олія - 2 ст. л.
Сир - 250 г
червона риба малосольна - 200 г
- Листя шпинату промийте, влийте холодну воду і подрібніть блендером до однорідного стану. Процідіть рідину через дрібне сито.
- Потім з'єднайте яйця, цукор, сіль, молоко і збийте віночком. Всипте просіяне борошно, перемішайте тісто до однорідності. Всипте до цього тіста подрібнений шпинат, влийте олію і все ще раз добре збийте віночком. Залишіть за кімнатної температури на 15 хвилин.
- Розігрійте сковороду, змастіть один раз злегка олією. Випікайте на середньому вогні із двох боків. Остудіть.
- Червону рибу наріжте тонкими пластинами. Млинець змастіть вершковим сиром, зверху викладіть трохи червоної риби і заверніть у рулетик. Поставте у холодильник. Перед подаванням наріжте на невеликі шматочки.
Поради:
- Якщо шпинат заморожений, розморозьте його.
- Не тримайте млинці на сковороді надто довго, щоб їхній колір залишився яскравим.