Контракти.ua

244  —  21.03
Cирки у молочному шоколаді: рецепт вишуканого десерту
Cирки у молочному шоколаді: рецепт вишуканого десерту

Для приготування сирних сирків використовуйте якісні продукти. Чим жирнішими будуть сир і масло, тим смачнішими вийдуть сирки.

Основними інгредієнтами десерту є сир та шоколад. Такі сирки сподобаються і дітям, і дорослим. Пише ТСН. 

Інгредієнти

сир 9% - 400 г

вершкове масло - 50 г

цукрова пудра - 50 г

ванільний цукор - 2 ч. л.

молочний шоколад - 150 г

олія - 25 мл

  1. З'єднайте сир, цукрову пудру, ванільний цукор та м'яке вершкове масло. Перебийте  у блендері до однорідної маси. Руки трохи змочіть водою і сформуйте сирки будь-якої форми. Викладіть на дошку вкриту плівкою і відправте в морозильну камеру приблизно годину.
  2. Молочний шоколад розтопіть на водяній бані чи мікрохвильовій печі. Влийте олію і перемішайте.
  3. Сирки надягніть на шпажки, більше ніж на половину занурте в шоколад і переверніть. Перекладіть на пергамент і вийміть шпажку. Відправте холодильник для повного застигання.

Поради:

  • Шоколад можна використовувати не лише молочний, а й чорний.