Літо добре тим, що овочевий конвеєр працює безперервно. Одні овочі відходять, але встигають інші. На зміну огіркам і кабачків приходять помідори, баклажани і капуста.
Капусту ми використовуємо в основному в салати, тушкуємо, крутимо голубці. А чому б не приготувати з капусти оладки? Пише ТСН.
Готуються капустяні оладки дуже швидко. Буквально за півг одини ви можете насмажити гірку оладок, які стануть повноцінним вечерею для всієї родини.
Інгредієнти:
Приготування
Капусту дуже дрібно нашаткувати або натерти на тертці, посолити і добре пом'яти, щоб вона пустила сік.
До підготовленої капусти додати натерту цибулину, подрібнений кріп і пропущений через прес часник, вбити яйце, всипати борошно і добре вимішати до отримання однорідної маси.
Олію розжарити на сковороді і викладати приготовлену масу столовою ложкою. Смажити на середньому вогні з обох боків до утворення рум'яної скоринки.
На замітку
Подавайте капустяні оладки зі сметаною, натуральним йогуртом, аджикою або будь-яким іншим улюбленим соусом.
Крім кропу, можна використовувати зелень петрушки, кінзу, базилік або будь-яку іншу зелень або замінити їх готовими сухими сумішами — італійськими або прованськими травами.
Кількість борошна збільшуйте або зменшуйте залежно від того, яке виходить тісто. Воно повинно бути, як густа сметана.