Оладки з яблуками — ідеальна страва для сніданку.
М'які і пишні оладки стануть хорошим початком дня. Крім того, готуються вони швидко, виходять смачними, продукти завжди під рукою. Пише ТСН.
Інгредієнти:
Приготування
Яйця злегка збити з цукром, влити кефір, перемішати, додати натерті на великій тертці яблука і ще раз перемішати.
У приготовлену суміш всипати просіяне з розпушувачем борошно, посолити, добре вимішати і залишити на 10-15 хвилин.
У сковороді розжарити олію, столовою ложкою викладати в неї тісто і смажити оладки на середньому вогні з обох боків до золотистого рум'янцю.
Подавайте оладки зі сметаною, медом, варенням або соусом зі свіжих ягід.
Яблука переважно використовуйте кисло-солодкі, чим вони смачніші, тим смачніші оладки.
Кефір можна замінити натуральним йогуртом, кислим молоком або будь-яким іншим кисломолочним продуктом.