Контракти.ua

284  —  08.03
Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт
Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт

Головним інгредієнтом маринування курячих стегенець є кефір. Завдяки кисломолочному продукту м'ясо виходить соковитим та ніжним.

Замаринуйте курячі стегенця в кефірі з додаванням приправи, часнику та гірчиці, а потім запікайте в духовці до рум'яної скоринки. Пише ТСН. 

Інгредієнти

курячі стегна - 6 шт.

кефір - 600 мл

часник - 6 зубчиків

паприка солодка мелена - 1 ст. л.

гірчиця - 1 ч. л.

чорний мелений перець

сіль

олія

  1. Курячі стегенця промийте і обсушіть паперовим рушником.
  2. Часник очистіть і дрібно наріжте.
  3. У миску влийте кефір, додайте часник, паприку, гірчицю, перець та сіль. Перемішайте.
  4. М'ясо залийте маринадом із кефіру. Накрийте та відправте в холодильник на п'ять годин.
  5. Дістаньте м'ясо, видаліть надлишки маринаду. Викладіть на деко, змащене олією.
  6. Запікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 50-60 хвилин до рум'яної скоринки.

Поради:

  • Кефір використовуйте будь-якої жирності або замініть натуральним йогуртом.