Контракти.ua

264  —  04.03
Грибний суп із курячим філе та сиром
Грибний суп із курячим філе та сиром

Якщо вам на обід набридли звичні перші страви, а хочеться чогось новенького, то приготуйте суп із грибами, курячим філе та сиром.

Для ароматного та ситного супу обов'язково використовуйте якісний плавлений сир. Пише ТСН. 

Інгредієнти

Вода - 2 л

куряче філе - 300 г

картопля - 2 шт.

печериці - 100 г

плавлений сир - 2 шт.

цибуля ріпчаста - 1 шт.

морква - 1 шт.

вершкове масло - 1,5 ст. л.

перець чорний мелений

сіль

зелень

  1. Промите куряче філе залийте холодною водою. Варіть на середньому вогні 25 хвилин від моменту закипання. Вийміть курячі грудки, наріжте кубиком і відправте назад в бульйон.
  2. Цибулю та картоплю очистіть і наріжте кубиком.
  3. Моркву очистіть, наріжте брусочками, а гриби — пластинами.
  4. Плавлений сир натріть на дрібній тертці.
  5. У киплячий бульйон додайте картоплю і варіть 5-7 хвилин.
  6. На сковороді з олією обсмажте цибулю до прозорості, додайте моркву та гриби. Перемішайте та обсмажте ще 7-10 хвилин.
  7. У бульйон із картоплею викладіть обсмажені овочі. Посоліть і поперчіть. Додайте плавлений сир, постійно помішуючи, до розчинення. Приправте зеленню. Зніміть із плити.

Поради:

  • Плавлений сир заздалегідь потримайте в морозильній камері 10-15 хвилин.
  • З курячого філе після закипання зніміть піну.