Контракти.ua

374  —  24.02
Шоколадні млинці: оригінальний рецепт
Шоколадні млинці: оригінальний рецепт

Основним інгредієнтом цієї страви є какао-порошок. Млинці виходять повітряні, ніжні з легким коричневим кольором та шоколадним смаком.

Подавайте зі згущеним молоком, збитими вершками чи сметаною. Пише ТСН. 

Інгредієнти

Борошно- 140 г

Молоко - 400 г

Яйця - 3 шт.

Цукор - 50 г

какао-порошок - 20 г

вершкове масло - 30 г

олія

сіль - щіпка

  1. З'єднайте яйця, цукор, сіль, половину просіяного борошна і перемішайте.
  2. Налийте третину молока і ще раз добре перемішайте.
  3. Додайте какао, розтоплене вершкове масло та залишок борошна та молока. Перемішайте.
  4. Смажте млинці на розігрітій сковороді з олією на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку.

Поради:

  • Усі інгредієнти мають бути кімнатної температури.
  • Молоко використовуйте будь-якої жирності.