374 — 24.02
Шоколадні млинці: оригінальний рецепт
Основним інгредієнтом цієї страви є какао-порошок. Млинці виходять повітряні, ніжні з легким коричневим кольором та шоколадним смаком.
Подавайте зі згущеним молоком, збитими вершками чи сметаною. Пише ТСН.
Інгредієнти
Борошно- 140 г
Молоко - 400 г
Яйця - 3 шт.
Цукор - 50 г
какао-порошок - 20 г
вершкове масло - 30 г
олія
сіль - щіпка
- З'єднайте яйця, цукор, сіль, половину просіяного борошна і перемішайте.
- Налийте третину молока і ще раз добре перемішайте.
- Додайте какао, розтоплене вершкове масло та залишок борошна та молока. Перемішайте.
- Смажте млинці на розігрітій сковороді з олією на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку.
Поради:
- Усі інгредієнти мають бути кімнатної температури.
- Молоко використовуйте будь-якої жирності.