Пухкий омлет на сніданок можна приготувати лише з яєць, не використовуючи борошно і молоко. Весь секрет криється в змішуванні інгредієнтів.
Щоб отримати чудовий результат, достатньо збити білки в пишну піну. Окрім сиру, до такого омлету можна додати шинку, томати, солодкий перець або улюблену зелень. Пише ТСН.
Час приготування: 15 хвилин
1. Білки відділяємо від жовтків. Додаємо до них дрібку солі та збиваємо в пишну піну за допомогою міксера. Пересипаємо пишну масу в жовтки і перемішуємо.
2. Добре прогріваємо пательню і розтоплюємо вершкове масло. За бажання можна замінити його олією. Яєчну масу викладаємо на пательню і розрівнюємо лопаткою. Накриваємо кришкою і смажимо на середньому вогні, поки знизу омлет підсмажиться, а вгорі маса схопиться і пропечеться.
3. Викладаємо на половину омлету шматочки сиру і накриваємо другою половиною омлету. Накриваємо кришкою, щоб сир розтанув. Перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Смачного!
Більше рецептів шукайте на сайті Дмитра Дорошенка www.bene-gusto.com