Контракти.ua

370  —  17.02
Салат з курячим філе та овочами: рецепт корисної страви
Салат з курячим філе та овочами: рецепт корисної страви

Легкий овочевий салат із хрумкою капустою, соковитими овочами, смаженою курячою грудкою, заправлений сметаною з гірчицею і лимонним соком, прикрасить будь-який стіл.

Салат з курячим філе та овочами: рецепт корисної страви. Пише ТСН. 

Інгредієнти

грудка куряча - 150 г

сметана - 3 ст. л.

капуста білокачанна - 150 г

перець болгарський - 1 шт.

огірок свіжий - 1 шт.

часник - 2 зубки

сік лимона - 1 ст. л.

гірчиця діжонська - 1 ст. л.

петрушка свіжа - 1 невеликий пучок

перець чорний мелений

сіль

олія рослинна

  1. Куряче філе наріжте тонкими скибочками, поперчіть і посоліть. На сильному вогні на розігрітій сковороді з олією обсмажте куряче філе з кожного боку по дві хвилини до готовності. Викладіть на паперовий рушник.
  2. Капусту дрібно нашаткуйте.
  3. Болгарський перець промийте, обсушіть. Очистьте від насіння і перетинок. Наріжте соломкою.
  4. Огірок наріжте брусочками.
  5. Часник очистьте і подрібніть.
  6. Зелень петрушки дрібно наріжте.
  7. Для заправки: в мисці з'єднайте сметану, часник, лимонний сік, гірчицю, петрушку, сіль і перець, перемішайте.
  8. До салатника викладіть куряче філе, капусту, болгарський перець, свіжий огірок. Додайте заправку. Перемішайте.

Поради:

Куряча грудка можна бути вареною.