370 — 17.02
Салат з курячим філе та овочами: рецепт корисної страви
Легкий овочевий салат із хрумкою капустою, соковитими овочами, смаженою курячою грудкою, заправлений сметаною з гірчицею і лимонним соком, прикрасить будь-який стіл.
Салат з курячим філе та овочами: рецепт корисної страви. Пише ТСН.
Інгредієнти
грудка куряча - 150 г
сметана - 3 ст. л.
капуста білокачанна - 150 г
перець болгарський - 1 шт.
огірок свіжий - 1 шт.
часник - 2 зубки
сік лимона - 1 ст. л.
гірчиця діжонська - 1 ст. л.
петрушка свіжа - 1 невеликий пучок
перець чорний мелений
сіль
олія рослинна
- Куряче філе наріжте тонкими скибочками, поперчіть і посоліть. На сильному вогні на розігрітій сковороді з олією обсмажте куряче філе з кожного боку по дві хвилини до готовності. Викладіть на паперовий рушник.
- Капусту дрібно нашаткуйте.
- Болгарський перець промийте, обсушіть. Очистьте від насіння і перетинок. Наріжте соломкою.
- Огірок наріжте брусочками.
- Часник очистьте і подрібніть.
- Зелень петрушки дрібно наріжте.
- Для заправки: в мисці з'єднайте сметану, часник, лимонний сік, гірчицю, петрушку, сіль і перець, перемішайте.
- До салатника викладіть куряче філе, капусту, болгарський перець, свіжий огірок. Додайте заправку. Перемішайте.
Поради:
Куряча грудка можна бути вареною.