Це легка страва, яке не займе багато сил і часу.
Готувати таким способом курку дуже просто. Ця страва виходить зовсім не жирною, швидко готується і залишається соковитою. Куряча грудинка чудово поєднується з картопляним пюре чи простим помідоровим салатом. А готувати курку за цим рецептом можна і на грилі, й смажити на сковороді. Пише ТСН.
Інгредієнти:
Приготування:
Крок 1
Спочатку приготуємо маринад для курки. Змішайте в окремій мисці соєві соус, мед, спеції, оливкову олію і лимонний сік. Добре перемішайте.
Зачистіть філе, обсушіть паперовими рушниками.
Натріть добре куряче філе соусом, покладіть у тарілку, накрийте її харчовою плівкою і поставте в холодильник на 1 годину.
Перекладіть курку в пакет для запікання або замотайте у фольгу. Поставте запікатися в духовку на 30 хвилин за температури 200 градусів.
Смачного!