Котлети, приготовлені в такий спосіб, виходять дуже смачними й ситними. У їхньому складі є безліч корисних мікроелементів, які просто необхідні нашому організмові.
Мабуть, кожна людина, яка включає рибу до свого раціону, знає, що це не лише смачно, але й дуже корисно. Це величезне джерело вітамінів, мікроелементів, які сприятливо впливають на людський організм. Загалом, всі види риби корисні для здоров’я, тому для готування можете обрати будь-яку морську рибу. Пише ТСН.
Інгредієнти:
Приготування
Рибу подрібнити на м’ясорубці разом із булкою та салом, посолити, поперчити, додати одне куряче яйце, мускатний горіх і часник. Три яйця зварити круто й посікти. Цибулю порізати кубиками і спасерувати на олії. З’єднати яйця і цибулю, перемішати.
Мокрими руками з фаршу сформувати кульку й притиснути її долонею, щоб вона стала пласкою. В центрі зробити поглиблення, покласти туди трохи начинки з цибулі та яєць. З’єднати краї, щоб вийшла котлета. Обваляти в сухарях.
На сковороді розігріти олію: підсмажити котлети до повної готовності. Робити це треба на невеликому вогні. Готовими котлети вважаються тоді, коли з обох боків з’явиться апетитна, рум’яна скоринка.
Поради у приготуванні