Це полегшений варіант лазаньї, де використовується будь-який сорт макаронних виробів.
Запіканка із золотистою сирною скоринкою, виготовлена з макаронів, м'ясного фаршу та сиру. Таку страву добре подавати з овочами та свіжою зеленню. Пише ТСН.
Складники
Приготування
Цибулю та часник дрібно наріжте, моркву натріть на великій тертці. У сковороді розігрійте олію, обсмажте цибулю і моркву, додайте часник і ще хвилину обсмажте. Обсмажені овочі змішайте із сирим фаршем, додайте яйце, сіль, перець, базилік, паприку. Добре перемішайте. Макарони відваріть до напівготовності, розділіть на три частини. У форму для запікання викладіть одну частину макаронів, потім половину фаршу, другу частину макаронів та решту фаршу, а зверху третину макаронів. Посипте сиром, натертим на великій тертці. Випікайте за 180 градусів 45 хвилин.
Поради